Nieuwe Galaxy Note 8 Teaser “Subtiele Vergelijking Met Apple”?

Galaxy-Note-8-teaserWe hoeven nog maar een week te wachten tot de officieel introductie van de Samsung Galaxy Note 8. Tot die tijd heeft Samsung de tijd om alvast wat teasers te delen. De onderstaande teaser is onlangs geplaatst op YouTube en toont mogelijk een vergelijking tussen Samsung en Apple.

Samsung en Apple zijn elkaars grootste concurrenten op de smartphonemarkt. De twee fabrikanten doen dan ook steeds hun best om te bewijzen dat de ene fabrikant beter is dan de andere. Alhoewel de onderstaande Galaxy Note 8-teaser niet officieel aangeeft dat Samsung zichzelf met Apple vergelijkt, denken veel mensen dat de Zuid-Koreaanse fabrikant dit wel doet.

In de video zien we steeds een woord op het scherm verschijnen. De S Pen streept dit woord door, waarna een nieuw woord naast het doorgestreepte woord komt te staan. Volgens veel Samsungliefhebbers omschrijven de doorgestreepte woorden het beleid van Apple. De nieuwe woorden geven aan hoe Samsung te werk gaat.

Samsung zal de Galaxy Note 8 op 23 augustus officieel presenteren. De phablet beschikt volgens de geruchten onder andere over een 6,3-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9, een Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3300 mAh accu, een S Pen, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.