Nederlandse Fairphone Werkt Aan Duurzame Draadloze Oordopjes

Onlangs schreven wij dat de Nederlandse fabrikant Fairphone een nieuwe duurzame 5G-smartphones op de markt zal brengen, maar volgens de laatste berichten werkt de fabrikant ook aan duurzame draadloze oordopjes.

Fairphone brengt smartphones op de markt waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en met het eenvoudig repareren van de smartphone. Ook zorgt Fairphone er voor dat arbeiders die de grondstoffen voor de onderdelen van de smartphones verzamelen een eerlijke prijs krijgen. Hierdoor betalen consumenten voor een Fairphone overigens wel een stuk meer dan voor een smartphone van een andere fabrikant met vergelijkbare specificaties.

Volgens WinFuture werkt Fairphone momenteel niet alleen aan een nieuwe smartphone met 5G-ondersteuning, maar ook aan de eerste draadloze oordopjes van het bedrijf. Net als bij de smartphones zal Fairphone rekening houden met het milieu. Ook zijn de oordopjes mogelijk modulair opgebouwd. Details over het uiterlijk van de oordopjes hebben we nog niet. Volgens de bron worden de Fairphone True Wireless Earbuds tegelijkertijd met de Fairphone 4 aangekondigd en kosten de oordopjes 99,95 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.