Voorkant En Achterkant Huawei P20 Te Zien Op Foto

Huawei-P20-afbeeldingHuawei heeft tijdens de Mobile World Congress twee nieuwe tablets gepresenteerd, maar de nieuwe vlaggenschip-smartphones van Huawei worden pas tijdens een eigen evenement in maart aangekondigd. Er is nu echter al wel een foto uitgelekt waarop de zogeheten Huawei P20 te zien zou zijn.

De doorgaans betrouwbare tech-lekker Evan Blass heeft de onderstaande foto gedeeld. Op de foto zien we volgens Blass de Huawei P20. We zien gelijk dat de smartphone beschikt over een dual-camera en niet over een driedubbele camera waar sommige bronnen het over hebben. Vermoedelijk zal de driedubbele camera alleen aanwezig zijn op de Huawei P20 Plus.

Huawei-P20-foto

Een ander iets dat opvalt is de ‘notch’ aan de bovenkant van het scherm. Deze inham is een stuk kleiner dan op de iPhone X. De kin aan de onderkant is wel wat groter, omdat Huawei daar de vingerafdrukscanner heeft geplaatst. De randen rondom het scherm zijn minimaal.

Volgende maand zal Huawei waarschijnlijk drie verschillende P20-toestellen introduceren, die verschillende camera’s en schermen hebben. 

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.