Cheaters Pokémon Go Krijgen Permanente Ban

pokemon-goNiantic Labs zou volgens de laatste berichten van plan zijn om cheaters permanent te bannen op Pokémon Go. Mocht je het spel dus willen blijven spelen dan is het beter dat je voortaan gewoon de regels volgt.

Voor het spelen van Pokémon Go is het soms nodig om lange afstanden af te leggen, maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Het was dan ook een kwestie van tijd dat spelers manieren bedachten om te kunnen cheaten. Tot nu toe richte Niantic Labs zich vooral op het dichten van alle kwetsbaarheden waar hackers gebruik van maakten, maar voortaan richt het bedrijf zich ook op de cheaters zelf.

Voorheen werden cheaters hoogstens voor een dag geblokkeerd als ze de regels overtreden, maar daar komt nu verandering in. Sinds deze week hebben verschillende “cheaters” al een permanente ban ontvangen. Het is niet precies duidelijk wanneer je een permanente ban krijgt, maar op de website van Niantic Labs staat dat het volgende niet is toegestaan; “Het falsifiëren van je locatie, het gebruiken van emulators, gemodificeerde of onofficiële software en het gebruiken van de Pokémon Go clients op een ongeautoriseerde manier.” Als je account onterecht is geblokkeerd dan kan je een beroep doen op de support-pagina Niantic Labs.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.