Introductie Lenovo Z5 Pro Op 11 Oktober

Lenovo-Z5-ProIn mei van dit jaar introduceerde Lenovo de Lenovo Z5. Het bedrijf kreeg veel kritiek omdat Lenovo vlak voor de introductie beweerde dat dit toestel een scherm zonder notch kreeg met een screen-to-body ratio van 95%. Dit bleek uiteindelijk niet het geval. Het ziet ernaar uit dat Lenovo opnieuw een poging waagt met de introductie van de Lenovo Z5 Pro op 11 oktober.

Executive Vice-president Liu Ju van Lenovo heeft de nieuwe smartphone al even getoond tijdens Lenovo’s Tech World 2018-evenement in China. Het design van de smartphone op de bovenstaande foto lijkt meer op de beloftes die Lenovo maakte voor de lancering van de reguliere Z5. We zien een toestel zonder notch met een hele hoge screen-to-body ratio en een vingerafdrukscanner in het scherm.

We zien aan de voorkant geen selfie-camera, waardoor de kans groot is dat de Lenovo Z5 Pro net als de Vivo Nex en de Oppo Find X beschikt over een uitschuifbare camera-module.

Specificaties heeft Liu Ju niet bekendgemaakt, maar de officiële presentatie van de Lenovo Z5 Pro zal op 11 oktober plaatsvinden.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.