Meer Informatie Over Samsung Galaxy S10 Gelekt

Samsung-Galaxy-S10-conceptDe introductie van de Samsung Galaxy S9 was niet erg indrukwekkend, omdat het design vrijwel gelijk is aan die van de Galaxy S8 en de specificaties slechts een kleine upgrade hebben gekregen. Het wachten is dan ook op de Galaxy S10, die volgens de geruchten wel een grote redesign zal krijgen. Er is nu meer informatie uitgelekt over de Samsung Galaxy S10.

De Zuid-Koreaanse website The Bell schrijft in een artikel dat de Galaxy S10 intern bekendstaat onder de codenaam “Beyond”. De Galaxy S10 zou eindelijk een in-display vingerafdrukscanner krijgen. Dit wil zeggen dat de vingerafdrukscanner in het scherm zit verwerkt, waardoor je je toestel kunt ontgrendelen door je vinger gewoon op het scherm te leggen. Het was de bedoeling om deze scanner al toe te voegen aan de Galaxy S9, maar de technologie werkte toen nog niet perfect.

Samsung werkt verder ook aan een module om 3D scans te maken. Deze scanner is te vergelijken met de Face ID feature van de iPhone X. De bron is echter minder zeker of de 3D-scanner al gelijk aanwezig zal zijn in de Galaxy S10, of dat Samsung de module pas in een latere smartphone zal gebruiken. Wel weet de bron te melden dat Samsung samenwerkt met Mantis Vision om de software voor de feature te ontwikkelen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *