Samsung Galaxy Note 9 Nu Al Te Bestellen

Samsung-Galaxy-Note-9-achterkantIn de Verenigde Staten is het nu al mogelijk om een Samsung Galaxy Note 9 te reserveren. Mensen die dit doen krijgen de phablet op 24 augustus in huis. Ook krijgen ze korting als ze een oude smartphone inruilen.

Op 9 augustus zal Samsung de Galaxy Note 9 officieel introduceren. Ondanks dat we dus nog een week moeten wachten op de officiële introductie is het nu al mogelijk om een pre-order te plaatsen, althans in de Verenigde Staten.

Door onder andere je naam, e-mail en geboortedatum op te geven kunnen mensen nu alvast een reservering plaatsen. Je kunt vervolgens aangeven of je het toestel met of zonder contract wilt aanschaffen. De prijs van de Galaxy Note 9 is nog niet aangekondigd, maar Samsung heeft al wel een ‘Trade In’-aanbieding gestart waarbij je 450 dollar korting krijgt als je een oude smartphone van Samsung, Apple, Google of LG inruilt.

In Nederland is het nog niet mogelijk om een pre-order te plaatsen. Dit zal waarschijnlijk pas kunnen vanaf 9 augustus, na de officiële introductie van de phablet. De Galaxy Note 9 zal volgens de geruchten rond de 1000 euro gaan kosten.  

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.