Motorola Moto G 5G Nu In Nederland Te Koop

Motorola-Moto-G-5G-topMotorola introduceerde vorige maand de Motorola Moto G 5G en vanaf nu is de smartphone in Nederland verkrijgbaar. De Moto G 5G is met een adviesprijs van 249 euro een zeer voordelige 5G-smartphone.

De Moto G 5G is een budget-toestel met een groot scherm, een grote accu en 5G-ondersteuning. De smartphone beschikt over een 6,7-inch Full-HD+ scherm, een Snapdragon 750G-processor met 5G-modem, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een fysieke Google Assistent-knop, een 5000 mAh accu met ondersteuning voor 20W snelladen, een 16MP selfie-camera en een driedubbele rear-camera met een 48MP hoofdlens, een 8MP groothoeklens en een 2MP macrolens.

Motorola-Moto-G-5G

De uitvoering met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte is nu in de kleur grijs verkrijgbaar bij Belsimpel voor 249 euro. Hou er wel rekening mee dat de Moto G 5G momenteel nog niet overweg kan met het 5G-netwerk van Vodafone. De 5G-ondersteuning voor het Vodafone-netwerk zal later geactiveerd worden.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.