Samsung Galaxy Unpacked: Introductie Galaxy A53 en A73 Op 17 Maart

Nadat Samsung eerder de high-end Galaxy S22-serie en Galaxy Tab S8-serie introduceerde, heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant nu een nieuw Galaxy Unpacked-evenement aangekondigd voor de introductie van onder andere de mid-range Galaxy A53 en Galaxy A73. Samsung zal de smartphones op 17 maart introduceren.

Samsung zal deze week tijdens een Galaxy Unpacked-evenement, die online is te volgen, een aantal nieuwe Galaxy A-smartphones introduceren. Naar verwachting gaat het om de Galaxy A53 en de Galaxy A73. Dit zijn de opvolgers van de zeer populaire Galaxy A52 en Galaxy A72. Ook krijgen we waarschijnlijk de Galaxy A33 te zien.

In een persbericht schrijft het bedrijf dat Samsung dit jaar de Galaxy-innovaties voor de A-serie naar een hoger niveau tilt. De smartphones zijn ontworpen om een totaalervaring te bieden, met alles wat mensen zoeken in een smartphone, aldus Samsung. Volgens de geruchten komen de Galaxy A53 en A73 grotendeels overeen met hun voorganger, maar krijgen de smartphones een krachtigere processor en een betere camera. Ook krijgen de smartphones een 120 Hz Super AMOLED Infinity-O-scherm en een grote 5000mAh accu.

Het Samsung Galaxy Unpacked-evenement is op 17 maart om 15:00 live te volgen op het YouTube kanaal van Samsung.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.