Google’s Open Project, toont de toekomst

openproject

Ze hebben altijd wel wat nieuws in petto voor ons lijkt het. Google’s nieuwste project is  een poging om een gestandaardiseerde manier te ontwikkelen voor spiegelen van inhoud. Maar ook aanraakgevoeligheid op grote schermen, zoals een aangesloten TV. Je opent dan de Open project server webpagina dat actief is op het aangesloten apparaat. Om vervolgens de QR code te scannen met je smartphone en dan ben je klaar om apps te spiegelen naar het grote scherm.

Dit project opent een wereld (zou het daarom open project heten?) waarin mensen kunnen samenwerken aan inhoud of denk aan het spelen van multiplayer games. En dit alles zonder extra hardware of sensoren. Het Open Project blijft een conceptproef voor nu, maar is wel zo eentje die zou kunnen uitmonden in een daadwerkelijk product. Er is een video die laat zien hoe het systeem werkt:

 

Waar zullen Google-ingenieurs volgende keer wel niet mee komen. Ze blijven bezig met ’the next big thing’. Deze week markeert daarbij ook de 15e verjaardag van Google. Het is moeilijk voor te stellen wat hoe internet was, helemaal in het begin. Het is in de laatste 15 jaar gigantisch gegroeid van simpele zoekopdrachten, naar advertenties tot en met alles wat je maar kunt bedenken tegenwoordig. Ze hebben een eigen sociaal netwerk, mobiel besturingssysteem, blogging-platform, etc. Dus wat is de toekomst voor hen? Misschien Open Project wel..

Via: Androidheadlines

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.