Introductie Poco X5 (Pro) Op 6 Februari

Poco heeft op 6 februari een evenement ingepland, waar het bedrijf de Poco X5 en de X5 Pro zal presenteren. Het gaat om een ‘global launch‘, dus we verwachten dat de smartphones ook in Nederland en België op de markt verschijnt.

Poco heeft het evenement aangekondigd via een bericht op Twitter. De fabrikant zal volgende week de opvolger van de Poco X4 Pro introduceren, die waarschijnlijk weer in het middensegment valt en een prijskaartje meekrijgt van zo’n 300 euro.

Volgens eerdere geruchten beschikt de Poco X5 Pro over een 6,67-inch AMOLED-scherm met een 120Hz verversingssnelheid en een full-HD-resolutie van 2400 bij 1080 pixels. Intern verwachten we een Snapdragon 778G-processor, een 5000 mAh accu met ondersteuning voor 67W snelladen en een driedubbele rear-camera met een 108MP hoofdlens, een 8MP groothoeklens en een 2MP macrolens.

De Poco X4 Pro verscheen vorig jaar op de markt met een vanaf adviesprijs van 299 euro. We verwachten daarom een vergelijkbare adviesprijs voor de Poco X5 Pro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.