“Xiaomi Mi 10 Pro Krijgt 66 Watt Oplader”

Xiaomi-Mi-10-proDe Chinese fabrikant Xiaomi werkt aan een Pro-uitvoering van de Xiaomi Mi 10. Dit blijkt uit code van de software-schil MIUI. De vlaggenschip-smartphone kan worden opgeladen met een nieuwe 66 watt oplader.

Xiaomi heeft eerder al aangegeven te werken aan de Mi 10-serie. Het bedrijf heeft toen al laten weten dat de smartphone zal worden uitgerust met de Snapdragon 865-processor. Volgens de laatste geruchten komt er ook een Pro-versie, waarvan inmiddels foto’s en details zijn uitgelekt.

Een lezer van XDA Developers kwam er achter dat de Mi 10 Pro de codenaam ‘M2001J1C’ heeft gekregen. De codenaam ‘M2001J2C’ verwijst naar de reguliere Mi 10. Beide codenamen zijn nu opgedoken in de code van MIUI 11 versie 20.1.6. Uit de tot nu toe beschikbare informatie zou blijken dat de Xiaomi Mi 10 Pro komt met een 66 watt oplader. Deze oplader kan de smartphone een stuk sneller opladen dan de huidige 27 watt snelladers van Xiaomi.

Introductie Xiaomi Mi 10-serie
Volgens de geruchten zal Xiaomi de Mi 10-serie op dezelfde dag introduceren als het Samsung Galaxy Unpacked- evenement, dat op 11 februari staat ingepland. Samsung zal tijdens dit evenement de Galaxy S20-serie introduceren. De reguliere Xiaomi Mi 10 krijgt waarschijnlijk een vanaf adviesprijs mee van 599 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *