Camerasamples OnePlus 5 Uitgelekt

OnePlus-5-dubbele-cameraMogelijk hoeven we nog maar tien dagen te wachten op de officiële introductie van de OnePlus 5. Er zijn echter al een aantal foto’s gelekt die zouden zijn gemaakt met de OnePlus 5. Uit deze camerasamples kunnen we opmaken dat de OnePlus 5 mogelijk beschikt over een monochrome camera.

Volgens de geruchten beschikt de OnePlus 5 over een dubbele camera aan de achterzijde. Deze camera is gemaakt in samenwerking met DxOMark. Van deze camera zouden nu verschillende samples zijn gelekt, waarvan één zwart-witte foto. Dit kan erop wijzen dat één van de twee sensoren aan de achterzijde in monochroom schiet. Onder andere de dual-camera van de Huawei P9 beschikt over een monochroom-lens. Deze lens moet zorgen voor scherpere foto’s met meer details.

Volgens de bron beschikt de OnePlus 5 over een 16 megapixel dual-camera met een  f/1.8 aperture. We kunnen niet bevestigen dat de foto’s echt zijn gemaakt met de Oneplus 5, maar OnePlus deelde eerder zelf ook al een foto die is gemaakt met de nieuwe smartphone. Op deze foto zien we dat de camera goed functioneert in een donkere omgeving.

OnePlus heeft verder al aangekondigd dat de OnePlus 5 beschikt over een Snapdragon 835-processor en een vingerafdrukscanner. Verder moet het de dunste OnePlus-smartphone tot nu toe worden en spreken de geruchten over 6GB werkgeheugen en een 3300 mAh accu.

Oneplus 5 accesoires

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.