Vivo Introduceert Vivo X21 Met Vingerafdrukscanner Onder Het Scherm

Vivo-X21-UDVivo heeft een opvallende nieuwe smartphone geïntroduceerd. Het gaat om de Vivo X21, die onder andere over veel opslagruimte en een vingerafdrukscanner onder het scherm beschikt.

De Vivo X21 is de nieuwste smartphone van de Chinese fabrikant en beschikt onder andere over een 6,28 inch AMOLED-scherm met een notch aan de bovenkant, een Snapdragon 660-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 12 megapixel selfie-camera, een 3.200 mAh accu en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Vivo heeft ook een speciale versie van de X21 aangekondigd. De zogeheten Vivo X21 UD heeft 128GB opslagruimte en is uitgerust met een vingerafdrukscanner die zit verwerkt in het scherm. Inplaats van je vinger op een scanner aan de achterkant van de smartphone te leggen, kun je je vinger dus gewoon op het scherm leggen om de smartphone te ontgrendelen.

De Vivo X21 draait op Android 8.1 (Oreo) met de Funtouch OS-schil. De variant met 64GB opslagruimte kost omgerekend ongeveer €458. Voor de uitvoering met 128GB opslagruimte betaal je €505. De Vivo X21 UD gaat over de toonbank voor ongeveer €568.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.