“Introductie HTC U12 Life Op 30 Augustus”

HTC-U-30-augustus-teaserOndanks dat het slecht gaat met de smartphone-tak van HTC, geeft de Taiwanese fabrikant het nog niet op. Zojuist hebben ze een teaser gedeeld voor een evenement dat op 30 augustus zal plaatsvinden. Tijdens dit evenement krijgen we een nieuw toestel te zien voor in de HTC U-serie.

Na de introductie van de HTC U12 Plus gaf HTC aan dat het bedrijf zich zal blijven focussen op het maken van smartphones, ondanks de slechte verkoopcijfers. Over enkele dagen krijgen we de nieuwste smartphone van het bedrijf te zien tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Op Twitter heeft HTC alvast een teaser gedeeld met daarbij de tekst “Beauty and power meet on August 30th 2018.

Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de HTC U12 Life, aangezien geruchten over dit toestel al langer rondgaan. Ook gaf HTC zelf al aan dat de HTC U12 Plus het enige vlaggenschip-toestel zal zijn. In 2017 verscheen er ook een Life-versie van de HTC U11, die toen een adviesprijs meekreeg van €349.

Volgens de geruchten beschikt de HTC U12 Life over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een Snapdragon 636-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 13 megapixel selfie-camera en een 3600 mAh accu. De smartphone draait op Android 8.1 (Oreo).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.