ASUS Werkt Aan Verschillende Varianten RoG Phone

ASUS-RoG-PhoneASUS introduceerde eerder dit jaar speciaal voor gamers de RoG Phone. De “Republic of Gamers” smartphone gaat de concurrentie aan met de Razer Phone, en de Black Shark van Xiaomi. Om gamers iets meer keuze te geven werkt ASUS ook aan een minder krachtige uitvoering van de RoG Phone, zo blijkt uit documenten van de keuringsinstantie TENAA.

De huidige RoG Phone beschikt over een 6-inch AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz en een responsetijd van 1 ms, een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB of 512GB opslagruimte, een 4000 mAh accu en een vapour-chamber voor de koeling van de smartphone.

Bij de Chinese keuringsinstantie Tenaa is nu een andere versie opgedoken van de RoG Phone. Deze uitvoering beschikt nog steeds over een Snapdragon 845-processor, maar heeft slechts 4GB of 6GB werkgeheugen inplaats van 8GB. Ook is de accu met een capaciteit van 3850 mAh iets kleiner. Het ziet er dus naar uit dat ASUS verschillende varianten van de RoG Phone op de markt wil brengen.

ASUS-RoG-Phone-TENAA

via [hardware.info]

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.