Google Pixel 3 Te Zien In Promotievideo

Google-Pixel-3-promoDe afgelopen maanden zijn eigenlijk alle details van de aankomende Google Pixel 3-smartphone al uitgelekt, waardoor we tijdens de officiële presentatie waarschijnlijk voor weinig verrassingen komen te staan. Om het helemaal af te maken is nu een promotievideo van de Pixel 3 uitgelekt.

De onderstaande promotievideo toont hoe je de functies van Android Pie kunt gebruiken. We zien onder andere wat je met verschillende swipe-bewegingen kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld notificaties tevoorschijn halen met een veeg over de vingerafdrukscanner. Ook zien we de Active Edge feature, waarmee je bijvoorbeeld de Google Assistant kunt oproepen door in de zijkant van het toestel te knijpen. Dit is overigens geen nieuwe functie, want de Pixel 2-serie heeft dit ook.

We zien nog hoop andere handelingen, zoals het ontgrendelen van de smartphone door twee keer op het scherm te tikken of het openen van de camera door de power-knop twee keer in te drukken. Ook kan de smartphone een restaurant herkennen in een mailtje, waardoor je meteen een reservering kunt maken door de naam van het restaurant lang ingedrukt te houden. Een andere handige functie is de mogelijkheid om met de camera de emailadres vanaf een visitekaartje te scannen, om vervolgens gelijk een mailtje te sturen.

Google zal de Pixel 3-serie op 9 oktober officieel introduceren.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.