“Samsung Werkt Aan Goedkopere Vlaggenschip-smartphone”

Samsung-Galaxy-S10-serieDe vlaggenschip-smartphone van Samsung, de Galaxy S10, is momenteel in drie uitvoeringen verkrijgbaar, waarvan de Galaxy S10e de goedkoopste uitvoering is. Binnenkort zullen er nog twee vlaggenschip-toestellen op de markt verschijnen onder de namen Galaxy Fold en Galaxy Note 10. Volgens de laatste geruchten werkt Samsung echter ook aan een goedkopere vlaggenschip-smartphone.

Volgens een bron van de website AndroidHeadlines werkt Samsung naast de Galaxy S10-serie, Galaxy Fold en Galaxy Note 10 aan nog een vlaggenschip-toestel. Dit toestel zal aanzienlijk goedkoper worden dan de goedkoopste uitvoering van de Galaxy S10. De Galaxy S10e heeft een prijskaartje meegekregen van €749.

Het is onduidelijk hoeveel de nieuwe smartphone gaat kosten en of dit toestel net als de andere vlaggenschip-smartphones beschikt over een Snapdragon 855-processor. Ook weten we nog niet wanneer Samsung de smartphone wil lanceren. Mogelijk gaat het om de Galaxy A90 die volgens de geruchten beschikt over een pop-up camera.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.