“Volgende Opvouwbare Samsung-smartphone Kost Minder Dan 1000 Euro”

Samsung_Galaxy_FoldSamsung, Huawei en Motorola hebben allemaal dit jaar een opvouwbare smartphone uitgebracht. De smartphones zijn erg interessant, maar komen wel met meerdere nadelen. Zo is een opvouwbare smartphone niet alleen kwetsbaarder, maar ook een stuk duurder. Volgens de laatste geruchten komt Samsung volgend jaar echter al met een opvouwbare smartphone die voor minder dan 1000 euro op de markt verschijnt.

Samsung zou werken aan een opvouwbare smartphone, die net als de onlangs aangekondigde Motorola Razr beschikt over een clamshell-ontwerp. Bronnen van The Korea Herald melden dat de smartphone op de markt verschijnt voor een adviesprijs van onder de 1000 dollar. Details over de interne specificaties heeft de bron niet, dus we weten nog niet of het een high-end smartphone is of dat de goedkopere opvouwbare smartphone net als de Motorola Razr een mid-range chipset krijgt.

Neem de geruchten voorlopig nog met een korrel zout, aangezien het de eerste bron is die spreekt over een adviesprijs van onder de 1000 dollar. Wanneer betrouwbare bronnen de geruchten bevestigen delen wij dit met jullie.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *