Samsung Galaxy A50 Ontvangt Beveiligingsupdate Maart 2020

Samsung Galaxy A50Samsung heeft een nieuwe update uitgerold naar de populaire Galaxy A50. De update installeert de beveiligingspatch van maart 2020. De nieuwste patch dicht weer enkele tientallen kwetsbaarheden in het besturingssysteem, maar brengt ook een aantal andere verbeteringen met zich mee.

De Samsung Galaxy A50 ontvangt maandelijks een nieuwe beveiligingspatch om de gebruiker te beschermen tegen de laatste kwetsbaarheden in Android. Gebruikers melden dat de patch van maart 2020 nu binnenkomt. De update is ongeveer 138MB groot en bestaat naast fixes voor kwetsbaarheden ook uit een aantal andere verbeteringen.

Zo staat in de changelog dat na het installeren van de nieuwste update niet alleen de beveiliging verbeterd is, maar ook de stabiliteit van de camera, de fotokwaliteit en de stabiliteit van de WiFi-verbinding.

Updates rollen in fasen uit waardoor het even kan duren voordat iedereen de update heeft ontvangen. Je ontvangt een notificatie zodra de update voor jouw toestel klaarstaat.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.