“Specificaties en Renders Van Google Pixel 5 Gelekt”

google-pixel-5-renderDe afgelopen dagen zijn zowel renders als specificaties van de aankomende Google Pixel 5 gelekt. Google zal de smartphone op 30 september officieel introduceren en we verwachten dat de fabrikant dit keer maar één model van de vlaggenschip-smartphone op de markt brengt.

Op de boven- en onderstaande renders van OnLeaks zien we de Google Pixel 5 van beide kanten. Het valt op dat Google dit keer heeft gekozen voor dunnere schermranden en een ronde uitsparing voor de selfie-camera. De vingerafdrukscanner zit aan de achterkant, samen met een module voor de dual-camera.

Volgens de geruchten krijgt de Pixel 5 een 6-inch OLED-scherm met een 90Hz verversingssnelheid, een Snapdragon 765G-chipset met 5G-ondersteuning, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 12,2-inch dual-camera met een groothoeklens en een accu die draadloos kan worden opgeladen.

Volgens Wccftech krijgt de Google Pixel 5 een adviesprijs mee van 699 dollar, omgerekend ongeveer 590 euro. Google zal op 30 september alle details bekendmaken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.