Samsung Galaxy A50 Ontvangt In Nederland Android 11-update

Goed nieuws voor Nederlanders met een Samsung Galaxy A50. De eerste Nederlandse gebruikers melden dat ze zojuist een update naar Android 11 hebben ontvangen. De update komt samen met de One UI 3.1-schil.

Nadat Samsung de One UI 3.1-schil eerder al uitrolde naar de vlaggenschip toestellen van de fabrikant, komt deze update nu ook binnen op de Galaxy A50. De update met versienummer A505FNXXU7CUC2 is ongeveer 1700 MB groot en brengt verschillende nieuwe features met zich mee. De beveiligingspatch blijft staan op die van maart 2021, die Samsung een aantal weken geleden al uitrolde.

One UI 3.1 heeft onder andere een vernieuwde interface gekregen met een halfdoorzichtig meldingenvenster en vernieuwde volumeregeling. De Prullenbak is uitgebreid en de Spaarstand, het Apparaatonderhoud, de Camera app en het toevoegen van de widgets aan het startscherm zijn allemaal vernieuwd. De update lijkt als eerste uit te rollen naar ‘unbranded‘ toestellen en toestellen die bij Vodafone zijn aangeschaft. Mensen met een T-Mobile branded Galaxy A50 moeten mogelijk nog een aantal dagen wachten.

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.