Samsung Galaxy Z Flip 4 Voor Het Eerst Te Zien Op Foto’s

Er zijn voor het eerst foto’s opgedoken waarop de Samsung Galaxy Z Flip 4 te zien zou zijn. Het valt op dat het design van de smartphone grotendeels gelijk blijft, met een aantal kleine verbeteringen. Samsung lijkt zich vooral te hebben gefocust op het verfijnen van de details, zoals de randen rondom het scherm en de minder zichtbare vouwlijn in het scherm.

Het valt op dat de scharnier er niet heel anders uitziet, maar waarschijnlijk heeft Samsung intern wel de nodige verbeteringen doorgevoerd. Het langwerpige vouwbare scherm lijkt ook op die van zijn voorganger, maar als we de foto’s moeten geloven is de vouwlijn minder goed zichtbaar en zijn de schermranden een fractie dunner.

De behuizing is voorzien van een laag mat glas en het kleine scherm aan de buitenkant lijkt bij de Galaxy Z Flip 4 geen schermranden te hebben. De foto’s tonen ook de dubbele rear-camera en de vingerafdrukscanner aan de zijkant.

De geruchten spreken over de aanwezigheid van een krachtige Snapdragon 8+ Gen 1-processor, een 3.700 mAh accu en maximaal 512GB opslagruimte. Zowel de accucapaciteit als de opslagcapaciteit is bij de Galaxy Z Flip 4 dus groter als bij zijn voorganger. Samsung zal de Galaxy Z Flip 4 volgens de geruchten op 10 augustus presenteren. Op dezelfde dag krijgen we ook de Galaxy Z Fold 4 en de Galaxy Watch 5 te zien.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.