Xiaomi Introduceert Opvouwbare Xiaomi Mix Fold 2

Deze week hebben maar liefst drie fabrikanten nieuwe opvouwbare smartphones gepresenteerd, na Samsung en Motorola heeft de fabrikant Xiaomi ook zijn nieuwste opvouwbare smartphone geïntroduceerd. De Xiaomi Mix Fold 2 is een high-end smartphone die de concurrentie aangaat met de Samsung Galaxy Z Fold 4.

Xiaomi heeft bij de Xiaomi Mix Fold 2 veel aandacht besteed aan het design. Zo is de Mix Fold 2 opengevouwen slechts 5,4mm dik en weegt het geheel 262 gram. Aan de binnenkant vinden we een 8,02-inch vouwbaar OLED-paneel met een resolutie van 2016 x 1914 pixels. Aan de buitenkant vinden we een 6,56-inch OLED-scherm met een Full-HD+ resolutie.

De Xiaomi Mix Fold 2 heeft high-end specificaties, waaronder een Snapdragon 8+ Gen 1-processor, 12GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte, een 4500 mAh accu met ondersteuning voor 67W snelladen en een driedubbele rear-camera met een 50MP hoofdlens, een 13MP groothoeklens en een 8MP telelens met 2x optische zoom. In het scherm aan de buitenkant vinden we nog een 20MP selfie-camera. Voor de camera’s heeft Xiaomi opnieuw samengewerkt met Leica.

Op dit moment is de Xiaomi Mix Fold 2 alleen voor de Chinese markt aangekondigd, waar de smartphone een adviesprijs meekrijgt van omgerekend ongeveer 1295 euro. We hebben nog geen informatie over een internationale lancering.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.