Sony Honami Mini, gelekte specs

sony-honamiDe verwachting is dat de Sony Honami volgende maand wordt gelanceerd. Er is nu informatie gelekt over een kleinere versie de Honami Mini via een forum. Er wordt gesproken onder de codenaam Ray3 over de Honami Mini, die een Snapdragon 8oo zou bevatten, een 4,3 inch 720p Triluminos scherm, 2 GB RAM, met 16 GB intern geheugen dat uitgebreid kan worden met een microSD. De specificaties zijn vrijwel hetzelfde als de grote Honami, alleen de i1 Honami maakt gebruik van een 5-inch scherm en een batterij van 3050 mAh (tegenover 2400 mAh).

Verrassend is dat de camera hetzelfde is bij zowel de i1 Honami als de Ray3, met 20.7 MP en een Sony G-lens. De nieuwe Honami Mini is niet zozeer een downgrade van zijn grote broer, maar wordt gezien als een meer compacte versie. Dit gaat tegen de trend in van Android fabrikanten die een mini-versie van hun vlaggenschip apparaten loslaten op de mid-range smartphone markt. Dit komt door de hardware specs van de meeste mini-apparaten. Het ideaal is natuurlijk om een mini-versie uit te brengen die dezelfde specs heeft als de grote versie, maar dan met een kleiner scherm. Wat Sony nu goed lijkt te lukken, met deze specs zal de mini-versie worden beschouwd als een volwaardig lid van de high-end familie.

De bron zegt dat het toestel op 4 september gelanceerd zal worden tijdens de tentoonstelling op het IFA evenement in Duitsland. Echter, het blijven geruchten en we zullen het met een klein korreltje zout nemen en gewoon afwachten hoe het lopen gaat.

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.