“Renders Uitgelekt Van Voordelige Samsung Galaxy A14”

Op het internet zijn de eerste renders van de Samsung Galaxy A14 opgedoken. De Galaxy A14 is een budget-smartphone dat erg lijkt op zijn voorganger, aldus de bron.

Nadat tech-lekker OnLeaks eerder al renders van de high-end Galaxy S23-serie deelde heeft hij nu renders van de budget-smartphone Galaxy A14 gedeeld. De Galaxy A14 lijkt erg veel op zijn voorganger, de Galaxy A13. Zo zien we opnieuw een vrij dikke kin onder het scherm en een druppelnotch voor de selfie-camera. Deze notch lijkt wel een iets andere U-vorm te hebben.

Ook valt op dat de Galaxy A14 nu beschikt over drie camera’s aan de achterkant, in plaats van vier op de Galaxy A13. Vermoedelijk heeft Samsung de macrolens weggelaten, omdat deze lens weinig toevoegt. De overige camera’s hebben waarschijnlijk wel een upgrade gekregen, waardoor de fotokwaliteit ondanks een lens minder toch beter zal zijn.

Details over de specificaties ontbreken nog, maar volgens OnLeaks is het scherm met een formaat van 6,8-inch wel iets groter dan die van de Galaxy A13. Verder verwachten we dat de vingerafdrukscanner aan de zijkant zit en dat de smartphone nog gewoon beschikt over een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De officiële introductie zal waarschijnlijk begin 2023 plaatsvinden. De Galaxy A13 verscheen op de markt voor 189 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.