Motorola Edge 40 Pro Nu In Nederland Te Koop Voor 899 Euro

Motorola’s nieuwste vlaggenschip-smartphone is nu te bestellen in Nederland. De Motorola Edge 40 Pro kost 899 euro en is daarmee 100 euro duurder dan zijn voorganger. Voor deze hogere adviesprijs krijg je uiteraard ook betere specificaties.

Motorola introduceerde de Edge 40 Pro begin deze maand. De smartphone beschikt over een 6,67-inch OLED-scherm met een 20:9-beeldverhouding, een resolutie van 2400×1080 pixels en een 165Hz verversingssnelheid. Intern vinden we een Snapdragon 8 Gen 2-processor, 12GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een 4600mAh accu met ondersteuning voor 125W snelladen. Motorola levert een 125W oplader in de doos. De selfie-camera in de ronde uitsparing in het scherm heeft een 60MP resolutie en achterop vinden we een driedubbele rear-camera met een 50MP hoofdlens, een 50MP groothoeklens en een 12MP telelens met 2x optische zoom.

De Motorola Edge 40 Pro is voorzien van een aantal camera-functies die voor betere opnames moeten zorgen. Een van deze functies heet “Horizon Lock Stabilisation”, en zorgt ervoor dat camera-beelden tijdens extreme bewegingen stabiel en recht blijven. Hierdoor kun je de camera in elke hoek draaien zonder dat de videobeelden meedraaien. Ook moet de “Night Vision” functie zorgen voor betere video’s in donkere omgevingen.

De Motorola Edge 40 Pro is onder andere te bestellen bij Coolblue.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.