Samsung Galaxy Z Flip 4 en Fold 4 Ontvangen Android 14-update

Goed nieuws voor mensen met een Samsung Galaxy Z Flip 4 of Galaxy Z Fold 4. Samsung is namelijk begonnen met de uitrol van de Android 14-update. De nieuwste versie van Android brengt verschillende nieuwe functies en verbeteringen naar de opvouwbare smartphones.

Steeds meer Samsung-gebruikers kunnen aan de slag met Android 14, zo ook de mensen met een Galaxy Z Fold 4 en Galaxy Z Flip 4. De update voor de vouwbare smartphones komt samen met de One UI 6-schil en de beveiligingspatch van december 2023. Gebruikers kunnen dus niet alleen profiteren van de nieuwe functies, maar ook van een verbeterde beveiliging.

De One UI 6-schil brengt onder andere een iets aangepaste interface met zich mee, met een nieuw lettertype, een nieuw quick panel, een nieuwe mediaspeler, nieuwe animaties en een verbeterde notificatievenster. Ook kun je nu gebruikmaken van de multitouch drag & drop-functie, een nieuwe weer-widget en enkele nieuwe camera-functies.

De update rolt in fasen uit waardoor het een aantal dagen kan duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.