Samsung Galaxy A54 en S21 FE Ontvangen December-update

Opnieuw rolt Samsung een nieuwe update uit. Dit keer gaat het om de beveiligingsupdate van december voor de Galaxy A54 en de Galaxy S21 FE. Na de installatie van de update is de beveiliging van de smartphones weer helemaal up-to-date.

De afgelopen weken heeft Samsung tientallen updates uitgerold, van grote Android 14-updates tot kleinere beveiligingsupdates. Zo’n beveiligingsupdate staat nu ook klaar voor de Galaxy A54 en de Galaxy S21 FE. De update van december bestaat uit enkele tientallen patches van Google en Samsung die kwetsbaarheden in het besturingssysteem dichten. Hierdoor zijn gebruikers weer wat beter beschermd tegen kwaadwillenden.

De beveiligingsupdate van december 2023 brengt geen nieuwe functies met zich mee, maar het is wel mogelijk dat Samsung op de achtergrond stabiliteitsverbeteringen of bugfixes heeft doorgevoerd. Je ontvangt een notificatie zodra je de update kunt downloaden. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de Galaxy A54 en Galaxy S21 FE.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.