Robuuste Samsung Galaxy Xcover 7 In Nederland Verkrijgbaar Voor 359 Euro

Een dikke week geleden introduceerde Samsung een nieuwe robuuste smartphone met de naam Galaxy Xcover 7. Deze smartphone is vanaf nu in Nederland te koop voor een adviesprijs van 359 euro.

De Samsung Galaxy Xcover 7 heeft een dikke behuizing met een IP68- en MIL-STD-810H-certificering, die de smartphone beschermd tegen vallen, stoten, water en stof. De smartphone beschikt over een 6,6-inch scherm met een full-hd-resolutie, een 60Hz verversingssnelheid, vrij dikke randen en een druppelnotch voor de selfie-camera.

Intern vinden we een Dimensity 6100 Plus-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 4050 mAh verwisselbare accu met ondersteuning voor 15W laden, een 50MP hoofdcamera en een 5MP selfie-camera. Ook heeft de Galaxy Xcover 7 een 3.5mm koptelefoonaansluiting, Dolby Atmos-speakers en een programmeerbare Xcover Key.

In Nederland kun je de uitvoering met 128GB opslagruimte nu kopen voor 359 euro. De smartphone is onder andere verkrijgbaar bij Belsimpel en NieuweMobiel.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.