Samsung Galaxy A14 4G en Tab S7 FE Ontvangen Android 14-update

Samsung heeft een nieuwe update klaarstaan voor de Galaxy A14 4G en de Galaxy Tab S7 FE. De update installeert Android 14 samen met de One UI 6-schil en brengt verschillende nieuwe functies met zich mee.

Samsung heeft de Android 14-update al naar veel smartphones en tablets uitgerold, waaronder de 5G-versie van de Galaxy A14. Mensen met een Galaxy A14 4G en Galaxy Tab S7 SE moesten echter iets langer geduld hebben, maar Samsung rolt de nieuwste versie van Android nu ook uit naar deze toestellen. De Android 14-update komt samen met de One UI 6-schil, die een vernieuwde interface met zich meebrengt. Deze interface maakt gebruik van een nieuw lettertype, een vernieuwde Quick panel, een uitgebreidere vergrendelscherm en vernieuwde widgets.

De update is ongeveer 2GB groot en rolt nu uit naar de unbranded Galaxy A14 4G, de Tab S7 FE Wi-Fi en de Tab S7 FE 5G. Mensen die hun toestel bij een provider hebben gekocht moeten nog iets langer wachten, maar dit moet niet veel langer zijn dan enkele dagen tot enkele weken. Heb je nog geen melding ontvangen dan kun je op het apparaat handmatig op updates controleren via “Instellingen” -> “Softwareupdate” -> “Downloaden en installeren“.

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.