Specificaties Van Zenfone 11 Ultra Gelekt

De Zenfone-serie van Asus bestaat uit zeer compacte high-end smartphones, maar bij de aankomende Zenfone 11 komt daar volgens de geruchten verandering in. Asus zou een grotere Zenfone 11 Ultra op de markt willen brengen.

De Asus Zenfone 9 en 10 hebben een scherm dat slechts 5,9-inch groot is. Het relatief kleine scherm in combinatie met dunne schermranden maakt de Asus Zenfone-serie een van de kleinste high-end smartphones op de markt. Volgens gelekte renders van de Zenfone 11 Ultra zal Asus bij de volgende generatie gedeeltelijk afwijken van dit concept.

De renders van de Zenfone 11 Ultra zijn door een Reddit-gebruiker ontdekt in de software van de ROG Phone 8 gamingsmartphone. Het valt op dat de zijkanten, knoppen, het scherm en het camera-eiland vrijwel hetzelfde zijn als die van de ROG Phone 8. Wel ontbreken de LED-lampjes aan de achterkant van de behuizing en verschijnt de Zenfone 11 Ultra op de markt in de kleuren zwart, blauw, grijs, groen en beige.

Specificaties Zenfone 11 Ultra

Op het internet is ook een lijst met specificaties opgedoken. Volgens deze lijst krijgt de Zenfone 11 Ultra een 6,78-inch scherm met een 1080p resolutie, een Snapdragon 8 Gen 3-processor, maximaal 16GB werkgeheugen, maximaal 512GB opslagruimte en een 5500 mAh accu met ondersteuning voor 65W bekabeld laden en 15W draadloos laden. We verwachten dat Asus naast de Zenfone 11 Ultra ook een reguliere Zenfone 11 met een kleiner scherm op de markt brengt.

Waarschijnlijk brengt Asus de Zenfone 11-serie halverwege 2024 op de markt. Asus introduceerde de Zenfone 10 vorig jaar namelijk in juni.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.