Gionee Maakt Dunste Smartphone Ooit en Meet Slechts 5.5 mm

Gionee-Elife-S5.5
Steeds meer fabrikanten proberen een zo dun mogelijke smartphone op de markt te brengen. De meest bekende is misschien wel de Huawei Ascend P6, dat slechts 6.2mm dik is. De Ascend P6 is echter al lang niet meer de dunste smartphone. Zo kwam Umeox vorig jaar al met een smartphone dat slechts 5.6mm dik is en vandaag is heeft het Chinese bedrijf Gionee de aller dunste smartphone ooit aangekondigd.

De Gionee Elife S5.5 is slechts 5.5mm dik en is daarmee de dunste smartphone dat op dit moment te verkrijgen is. Het toestel meet 145,1 x 70,2 x 5,55 mm en heeft een gewicht van 130 gram.

Ondanks dat het toestel zo dun is zijn de specificaties niet mis. Het toestel beschikt namelijk over een 5-inch Super AMOLED display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een MT6592 octa-core processor van MediaTek, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 2300 mAh accu, een 13-megapixel camera met LED-flitser aan de achterkant en een 5-megapixel camera aan de voorkant. De Elife S5.5 bied ondersteuning voor WiFi, Bluetooth 4.0 en 3G. Een LTE-variant komt later dit jaar. De behuizing is gemaakt van metaal en komt in de kleuren zwart, wit, roze, blauw en paars.

Gionee-Elife-S5.5-Zwart

Gionee-Elife-S5.5-Wit

Gionee wil het toestel in meer dan 40 landen op de markt brengen, of Nederland en België ook op deze landen-lijst staat is niet bekend. In China kan het toestel al als pre-order worden besteld voor een prijs van 275 euro.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.