OPPO Watch Free Met 1,64-inch Scherm Aangekondigd Voor 99 Euro

OPPO heeft voor het weekend de OPPO Find X5-serie aangekondigd, maar aan het eind van de online presentatie toonde de fabrikant ook nog nieuwe draadloze oordopjes en de nieuwste wearable van de fabrikant. De OPPO Watch Free is een fitnesstracker met een groot AMOLED-scherm en een adviesprijs van 99 euro.

De OPPO Watch Free moet helpen bij een actieve levensstijl en optimale nachtrust. Zo beschikt de wearable over OSleep voor professionele, uitgebreide en gepersonaliseerde slaapmonitoring en analyse voor vóór, tijdens en na het slapen. Aan de hand van de hartslag en zuurstofgehalte kan de Watch Free slaapproblemen detecteren en tijdig suggesties doen om de slaapkwaliteit te verbeteren. Op basis van het aantal snurken en het snurkvolume kan de wearable ademhalingsproblemen tijdens het slapen detecteren.

De OPPO Watch Free heeft een 1,64-inch AMOLED-kleurenscherm en kan uiteraard ook de sportactiviteiten van de drager bijhouden. De wearable heeft ondersteuning voor 100 sportmodi, waarvan vier automatisch geactiveerd kunnen worden door middel van algoritmen. Hierdoor hoef je niet zelf handmatig de sportmodi in te schakelen wanneer je een training begint. De Watch Free moet tot maar liefst 14 dagen meegaan op één acculading. Na slechts 5 minuten aan de lader kun je de Watch Free weer voor een volle dag gebruiken.

Naast slaap- en fitness-functies zijn er ook een aantal smartwatch-functies aanwezig, zoals berichtmeldingen, inkomende oproepmeldingen, oproepweigering, muziekbediening en een telefoonzoekfunctie. Gebruikers hebben de keuze uit meer dan 40 stijlvolle wijzerplaten of kunnen met AI Outfit Watch Face 2.0 gepersonaliseerde wijzerplaten maken die matchen met hun outfit.

De OPPO Watch Free is vanaf 11 maart verkrijgbaar in de kleuren vanille en zwart.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.