Aankomende Samsung Galaxy Watch Update: Toon Ring- en Nest-beelden Op Smartwatch

Samsung werkt een aan nieuwe update voor zijn Galaxy Watch wearables. Deze update maakt het mogelijk om beelden van een Ring- of Nest-camera te tonen op de smartwatch. Je kunt via de smartwatch direct praten met de mensen aan de deur.

Samsung laat weten dat het niet nodig is om een app te openen om de beelden van de camera’s te tonen. Je kunt gewoon vanaf het homescreen naar rechts vegen, waar een SmartThings-widget staat die de beelden kan doorgeven. Naast het tonen van de beelden van Ring- en Nest-camera’s kunnen gebruikers na de update nog veel meer apparaten bedienen vanaf de Galaxy Watch.

Momenteel hebben de smartwatches ondersteuning voor slechts een klein aantal smarthome-apparaten, maar daar zal bij de volgende update dus verandering in komen. Wanneer Samsung deze update zal uitrollen heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant nog niet gezegd. Waarschijnlijk zal de ondersteuning voor de slimme apparaten alleen worden toegevoegd op de nieuwere Galaxy Watch-toestellen die draaien op Wear OS 3, zoals de Watch4 en Watch5.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.