“OnePlus Komt Met Fitnesstracker OnePlus Band”

OnePlus is van plan om dit jaar verschillende nieuwe smartphones op de markt te brengen, maar de Chinese fabrikant werkt ook aan een aantal andere producten. Zo komt OnePlus dit jaar met zijn eerste smartwatch en volgens de laatste berichten kunnen we ook een fitnesstracker verwachten. De fitnesstracker krijgt vermoedelijk de naam ‘OnePlus Band’.

Volgens de website Android Central zal OnePlus dit jaar naast verschillende smartphones, waaronder de OnePlus 9-serie, ook de fitnesstracker ‘OnePlus Band’ introduceren. De OnePlus Band moet gaan concurreren met de Mi Band 5 van Xiaomi, die op de bovenstaande afbeelding te zien is. De Mi Band-serie is al jaren erg populair.

De OnePlus Band beschikt volgens de geruchten over vergelijkbare specificaties als de Xiaomi Mi Band 5, waaronder een langwerpig AMOLED-scherm, een waterdichte behuizing en een accu die meerdere dagen meegaat. Overige details kon Android Central nog niet delen. Wel claimt de bron dat de OnePlus Band in India op de markt verschijnt voor 3.000 Indiase Rupees, omgerekend 35 euro. Met deze adviesprijs kan OnePlus goed concurreren met de Mi Band van Xiaomi.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.