Elephone S8 Deze Week In De Aanbieding Voor €191

Elephone S8 rood limited editionEerder schreven wij dat de Vernee Mars Pro één van de meest populaire smartphones is die Nederlanders importeren uit China. Er is echter nog een andere erg populaire smartphone in de aanbieding, namelijk de Elephone S8. Deze smartphone is een week lang verkrijgbaar voor slechts 191 euro.

De Elephone S8 lijkt qua design veel op de populaire Xiaomi Mi Mix 2, waarover wij eerder al een review hebben geschreven. Het 6-inch scherm heeft net als de Mi Mix 2 erg dunne randen aan de bovenkant en zijkanten. Het scherm heeft een zeer hoge resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Intern vinden we een 2,5GHz Helio X25 Deca Core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 21 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, dualSIM-ondersteuning, een vingerafdrukscanner en een 4000mAh accu.

Elephone-S8-zwart-blauw

Om de Elephone S8 nog aantrekkelijker te maken heeft het bedrijf de smartphone een lage adviesprijs meegegeven. Zo kun je de smartphone tijdens een aanbieding op GearBest deze week kopen voor slechts 191 euro. Wees er wel snel bij want de actie is slechts tijdelijk geldig. De Elephone S8 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.