Samsung Galaxy S9+ Te Zien Op Renders Van Hoesjesmaker

Samsung-Galaxy-S9+caseEerder deze week doken al verschillende specificaties en een afbeelding van de Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ op. Er zijn nu echter nieuwe afbeeldingen opgedoken die afkomstig zijn van een hoesjesmaker, waardoor er nu nog meer duidelijk is over de Galaxy S9+.

Op de afbeelding die wij eerder deze week deelde is alleen de voorkant van Samsung’s nieuwe vlaggenschip-toestellen zichtbaar. Op de nieuwe afbeeldingen zien we echter ook de achterkant en de zijkanten van de Galaxy S9+.

Het is gelijk duidelijk dat het design van de Galaxy S9+ grotendeels gelijk blijft aan die van zijn voorganger. Wel zien we de vingerafdrukscanner nu op een andere positie. Inplaats van naast de camera zit de vingerafdrukscanner nu onder de camera. Ook is duidelijk dat de smartphone is uitgerust met een dual-camera en dat de 3.5mm koptelefoonaansluiting nog gewoon aanwezig is.

Samsung-Galaxy-S9+case-2

Volgens eerdere geruchten is de Samsung Galaxy S9+ uitgerust met een 6,2-inch AMOLED-scherm, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 12 megapixel dual-camera. Samsung zal de Galaxy S9 en Galaxy S9+ op 25 februari officieel introduceren.

via [lowyat]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.