Tijdelijk 100 Euro Cashback Bij Aanschaf Samsung Galaxy S22-serie

Ben je opzoek naar een nieuwe high-end smartphone, dan is nu de perfecte tijd om de Galaxy S22 aan te schaffen. Samsung geeft deze maand namelijk 100 euro cashback korting op de Galaxy S22, de Galaxy S22+ en de Galaxy S22 Ultra.

De drie smartphones in de Samsung Galaxy S22-serie zijn tijdelijk met 100 euro korting verkrijgbaar. Deze korting krijg je bij de aanschaf van een los toestel, maar ook wanneer je de smartphone koopt in combinatie met een abonnement. Na de aanschaf van de smartphone registreert je jouw nieuwe toestel op de website van Samsung, waarna Samsung 100 euro terugstort op jouw bankrekening.

De cashback-actie voor de Galaxy S22-serie is geldig tot 2 oktober 2022 bij verschillende deelnemende winkels, waaronder Coolblue. Na de aanschaf van de smartphone ga je naar de pagina van Samsung om je aankoop te registreren. Op deze pagina vul je wat gegevens in en plaats je een foto van de streepjescode met het benodigde EAN- en IMEI-nummer. Daarna zal het een aantal weken duren voordat de 100 euro cashback op je bankrekening verschijnt.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.