Netflix-gebruikers Die Account Delen Gaan In 2023 Meer Betalen

Veel mensen delen hun Netflix-account met vrienden of familie om kosten te besparen. Netflix loopt hierdoor echter inkomsten mis en daarom zal het bedrijf in 2023 maatregelen nemen. Netflix laat klanten die hun account delen vanaf volgend jaar extra betalen.

Al geruime tijd gaan er berichten rond dat Netflix het delen van een abonnement niet langer wil toestaan. In 2023 lijkt Netflix concrete stappen te willen nemen om hier daadwerkelijk een einde aan te maken. Gebruikers die hun account delen zullen hiervoor namelijk moeten betalen.

Deel je een account met mensen binnen het huishouden dan zal er niks veranderen, maar deel je een account met mensen buiten je gezin dan zal Netflix hiervoor een bedrag in rekening brengen. Hoeveel precies is nog onduidelijk. Met de nieuwe regelgeving kunnen gebruikers gewoon hun account blijven delen terwijl Netflix inkomsten blijft genereren.

Mensen die nu inloggen in andermans account en over willen stappen naar een eigen account kunnen gebruikmaken van de Profieloverdracht-functie. Hierbij worden kijkgeschiedenis en dergelijke geëxporteerd naar een nieuw account onder je eigen naam.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.