Introductie OnePlus Buds Pro 2 Op 7 Februari

OnePlus heeft bekendgemaakt dat het bedrijf op 7 februari zijn nieuwste oordopjes voor de Nederlandse markt zal aankondigen. De OnePlus Buds Pro 2 zijn oordopjes met noise-cancelling die de Buds Pro van vorig jaar opvolgt.

Volgens OnePlus krijgt de Buds Pro 2 handige nieuwe functies voor Android-gebruikers. Zo hebben de oordopjes onder andere ondersteuning voor spatial audio (ruimtelijke audio). Dit moet een soort surround gevoel geven waarbij het geluid een stuk ruimtelijker moet overkomen. OnePlus maakt hiervoor gebruik van Googles Spatial Audio.

Verder heeft de OnePlus Buds Pro 2 ondersteuning voor ‘Fast Pair’, waarbij je de oordopjes zeer eenvoudig en snel kunt koppelen met je smartphone. Daarnaast kun je met ‘Audio Switching’ met twee Android-apparaten tegelijk verbinden. Kijk je bijvoorbeeld een film op jouw tablet en krijg je op jouw telefoon een telefoontje, dan zullen de draadloze oordopjes automatisch overschakelen naar jouw smartphone.

OnePlus zal de Buds Pro 2 op 7 februari samen met de OnePlus 11 introduceren. OnePlus heeft de apparaten eerder al aangekondigd voor de Chinese markt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.