Introductie Motorola Edge 50-serie Op 16 April

Motorola zal de Edge 50-serie op 16 april officieel introduceren. Dit blijkt uit een teaser die de fabrikant heeft gedeeld. Motorola introduceerde eerder al de Edge 50 Pro, maar Motorola zal de serie verder uitbreiden met verschillende andere smartphones.

Nadat Motorola eerder in India al de Motorola Edge 50 Pro lanceerde, kunnen we op 16 april met meer Edge 50-smartphones kennismaken. Op een teaser voor de introductie gebruikt Motorola teksten als “Intelligence Meets Art” en “smARTphone“. Naar verwachting krijgen we onder andere de Edge 50 Fusion en de krachtigere Edge 50 Ultra te zien. Ook zal Motorola vermoedelijk de Edge 50 Pro voor de Europese markt presenteren.

Volgens de geruchten beschikt de Motorola Edge 50 Fusion onder andere over een 6,8-inch scherm, een Snapdragon 6 Gen 1-processor en een 5000 mAh accu met ondersteuning voor 68W snelladen. De Edge 50 Ultra beschikt vermoedelijk over een 6,7-inch OLED-scherm met een 165Hz verversingssnelheid, een krachtigere Snapdragon 8s Gen 3-processor en drie 50MP lenzen bestaande uit een hoofdlens, een groothoeklens en een telelens met 3x optische zoom. Na de officiële introductie op 16 april zetten wij alle specificaties en prijzen voor jullie op een rijtje.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.