Samsung Toont Teaser Iron-Man-editie Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge Iron-Man teaserEerder schreven we al dat Samsung een Iron-Man-editie van de Galaxy S6 Edge zal lanceren en dat de fabrikant in Amerika Avengers hoesjes weggeeft voor de Galaxy Note 4. Vandaag heeft Samsung voor het eerst officieel een teaser geplaatst van de Iron Man-editie van de Galaxy S6 Edge.

De Galaxy S6 Edge is momenteel verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, goud en donkergroen, maar daar komen straks nog een aantal nieuwe kleuren bij. Samsung en Marvel hebben namelijk de handen ineen geslagen en werken nu samen aan verschillende projecten. Op Twitter heeft Samsung via een teaser laten weten dat een rode variant, de Iron-Man-editie, binnenkort zal worden gelanceerd.

Een exacte lanceringsdatum heeft Samsung niet vrijgegeven. Ook is het nog niet bekend in welke landen de Iron-Man-editie verkrijgbaar zal zijn. Op de teaser zien we alleen de verpakking van de Iron-Man-editie, maar hoogst waarschijnlijk is de behuizing van de smartphone rood en goud. De onderstaande afbeelding geeft een goed voorbeeld.

Iron Man Galaxy S6 Edge render

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.