ZTE Axon 7 Mini Kost Tijdelijk €111,-

ZTE-Axon-7-MiniZTE, de fabrikant die eind 2017 de opvouwbare Axon M introduceerde, heeft de afgelopen jaren verschillende budget-smartphones op de markt gebracht. De ZTE Axon 7 Mini is daar één van, die nu tijdelijk voor slechts €111,- over de toonbank gaat.

De ZTE Axon 7 Mini heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een iets kleiner scherm dan dat we tegenwoordig gewend zijn. De meeste smartphones hebben tegenwoordig een 5,5-inch of 6-inch scherm, maar de ZTE Axon 7 Mini heeft een 5,2-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Intern vinden we een 1,5GHz Snapdragon 617 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 2705mAh accu, een vingerafdrukscanner en dualSIM-ondersteuning.

ZTE Axon 7 Mini

De aluminium behuizing is slechts 7,8mm dik en er zijn twee front-facing stereo-speakers aanwezig voor betere geluidskwaliteit. De laatste Android-update voor de smartphone is Android 7.1.1 (Nougat).

Al met al krijg je voor €111,- een redelijke budget-smartphone. Je kunt de ZTE Axon 7 Mini hier kopen, maar wees er snel bij want de actie is slechts tijdelijk geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.