Hands-on Foto’s Tonen Oprolbare Oppo X 2021

Verschillende internationale media hebben de mogelijkheid gehad om de Oppo X 2021 te bekijken. De Oppo X 2021 is uitgerust met een oprolbaar scherm. Hierdoor kun je de behuizing uitschuiven om zo een groter scherm te creëren.

Oppo heeft de Oppo X 2021 met oprolbare scherm in november tijdens een online presentatie al getoond. Nu heeft Oppo de media de kans gegeven om de opmerkelijke smartphone van dichtbij te bekijken. Dankzij deze hands-on mogelijkheden zijn er nu betere beelden van de Oppo X 2021 beschikbaar.

Het scherm van de Oppo X 2021 heeft een oppervlakte van 6,7-inch, maar met één druk op de knop kun je het schern ‘uitrekken’ tot een tablet formaat van 7,4-inch. Bronnen melden dat de smartphone draait op Android 11 met een nog niet-afgemaakte ColorOS versie. Het scherm buigt aan de linkerkant van de behuizing door. Deze behuizing is overigens vrij dik en zwaar en momenteel gaat het nog om een prototype zonder volumetoets, selfie-camera en simkaartslot.

Oppo laat weten dat het scherm 100.000 keer in- en uitgeschoven kan worden, waardoor de smartphone met gemak meerdere jaren meegaat. Het Zwitserse Watson denkt wel dat de kleine motoren die het rolmechanisme in beweging brengt een zwak punt kunnen zijn.

Het is nog onduidelijk wanneer de Oppo X 2021 op de markt verschijnt en hoeveel de smartphone gaat kosten.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.