“Google Pixel 7a Nu Al Te Zien In Hands-on Video”

De officiële introductie van de Google Pixel 7a zal waarschijnlijk pas over een aantal maanden plaatsvinden, maar op het internet is nu een hands-on video opgedoken waarin de Pixel 7a al te zien zou zijn. We zien een donkergrijs exemplaar met opnieuw de opvallende langwerpige camera-module.

De Google Pixel 7a in de hands-on video lijkt exact hetzelfde als de Pixel 7a die eerder op gelekte renders te zien was. De smartphone in de hands-on video heeft een donkergrijze behuizing en een langwerpige camerabalk met daarin een dubbele rear-camera. Waarschijnlijk heeft de Pixel 7a dezelfde camera’s als de reguliere Pixel 7. De behuizing zou zijn gemaakt van plastic en heeft een glanzende afwerking.

In de hands-on zien we verder de volumeknoppen en aan- / uitknop aan de rechterzijde van de smartphone en de USB-C poort aan de onderkant. De software maakt verder duidelijk dat het scherm een 90Hz verversingssnelheid heeft. Dat is een verbetering ten opzichte van het 60Hz-scherm van de Pixel 6a. Volgens de geruchten krijgt de Pixel 7a verder een Tensor 2-processor en ondersteunen voor draadloos opladen.

De officiële introductie van de Pixel 7a zal waarschijnlijk in mei plaatsvinden tijdens I/O 2023. Op dit evenement krijgen we mogelijk ook de eerste opvouwbare smartphone van Google te zien.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.