Samsung Rolt Android 12 Uit Naar Galaxy S21

Samsung is begonnen met de uitrol van Android 12 voor de Galaxy S21. De update met Samsung’s One UI 4.0-schil rolt vanaf nu wereldwijd uit naar de Samsung Galaxy S21, S21 Plus en S21 Ultra.

Samsung startte halverwege september het bètaprogramma voor de Galaxy S21-serie en inmiddels staat de stabiele versie van One UI 4.0 klaar om te downloaden. One UI 4.0, die is gebaseerd op Android 12, rolt wereldwijd uit naar de gehele Galaxy S21-serie. De update komt nu binnen bij de eerste gebruikers, maar het kan een aantal dagen tot weken duren voordat de update in alle landen is aangekomen. We weten niet precies wanneer Nederlandse en Belgische gebruikers aan de beurt zijn.

De One UI 4.0-update brengt verschillende veranderingen, verbeteringen en nieuwe functies met zich mee. Zo heeft Google Android 12 onder andere voorzien van het zogeheten Material You-design, waarbij de interface van Android zich aanpast aan de kleuren van de achtergrond. Samsung heeft hiervoor een groot aantal Color Palettes toegevoegd die het startscherm, de iconen, menu’s, knoppen en achtergrond aanpassen. De camera- en galerij-app hebben ook een update ontvangen en gebruikers krijgen toegang tot een groter aanbod aan emoji, GIF’s en stickers. Een andere belangrijke toevoeging aan Android 12 is de toegang tot meer privacyopties.

Gebruikers van de Galaxy S21 ontvangen een notificatie zodra ze de One UI 4.0-update kunnen downloaden. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via ‘Instellingen‘ -> ‘Software-update‘ -> ‘Downloaden en installeren‘.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.