Samsung Galaxy A02s en Galaxy A21s Ontvangen Android 12-update

Samsung rolt een nieuwe update uit naar de Galaxy A02s en de Galaxy A21s. De update installeert Android 12 samen met de One UI 4.1-schil. De nieuwste versie van Android brengt een hoop verbeteringen met zich mee.

Mensen met een Samsung Galaxy A02s en A21s kunnen binnenkort een notificatie ontvangen waarin staat dat ze een nieuwe update kunnen downloaden. De website Sammobile schrijft dat de update momenteel in Rusland uitrolt, maar andere landen zullen snel volgen. Heb je nog geen notificatie ontvangen, dan kun je handmatig op updates controleren via ‘Instellingen‘ -> ‘Software-update‘ -> ‘Downloaden en installeren‘.

De One UI 4.1-update bevat een aantal interessante nieuwe functies, zoals nieuwe slimme widgets, de Pro-modus in de camera-app en de mogelijkheid om het werkgeheugen uit te breiden. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd voor de Portret en Portretvideo-standen. Verder kun je met de Kleurenpalet-functie het uiterlijk van meerdere apps aanpassen en heb je een ruimere keuze uit emoji, GIF’s en stickers.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.