“Samsung Galaxy S23 Krijgt 2.200 Nits Scherm”

Vroeger was een smartphone moeilijk leesbaar in direct zonlicht, maar de schermen van tegenwoordig zijn een stuk helderder waardoor smartphones ook prima buiten te gebruiken zijn. De volgende vlaggenschip-smartphone van Samsung zal daar mogelijk nog een stapje bovenop doen. De Galaxy S23 krijgt volgens de geruchten namelijk het helderste scherm tot nu toe, waardoor zelfs de meest felle zon slechts een beperkte invloed heeft op de leesbaarheid van het scherm.

Verschillende bronnen claimen dat het scherm van de Samsung Galaxy S23 Ultra een piekhelderheid heeft van 2.200 nits. Dat is feller dan het 2.000 nits scherm van de iPhone 14 Pro, dat momenteel het helderste scherm heeft. Het scherm van de Samsung Galaxy S22 Plus heeft een helderheid van 1.750 nits. Bij de volgende generatie doet Samsung er dus nog een stapje bovenop.

Het scherm van de Galaxy S23-serie zal niet alleen helderder worden dan het scherm van zijn voorgangers, Samsung voorziet de schermen waarschijnlijk ook met een stevigere versie van Corning Gorilla Glass dat meer bescherming moet bieden tegen krassen en andere schade. De officiële introductie van de Samsung Galaxy S23-serie zal ergens in het eerste kwartaal van 2023 plaatsvinden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.