“Introductie Oppo Find N2 Flip In Februari”

Oppo is volgens de geruchten van plan om volgende maand tijdens de MWC de Find N2 Flip te introduceren. Deze smartphone, die de concurrentie aangaat met de Samsung Galaxy Z Flip 4, verschijnt ook in Europa op de markt.

Dit bericht is afkomstig van de doorgaans goed geïnformeerde tech-lekker SnoopyTech. Volgens de bron wil Oppo de Find N2 Flip introduceren tijdens de Mobile World Congress. Dit evenement zal eind februari plaatsvinden. Oppo presenteerde de smartphone in december 2022 al voor de Chinese markt.

De Europese versie van de Oppo Find N2 Flip beschikt net als de Chinese versie over een Mediatek Dimensity 9000 Plus-processor. De smartphone heeft minimaal 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 4300 mAh en kan met maximaal 44W snelladen. Het 6,8-inch vouwbare scherm heeft een resolutie van 2520 bij 1080 pixels en een 120Hz verversingssnelheid. Aan de buitenkant vinden we nog een 3,26-inch scherm met een resolutie van 720 bij 382 pixels.

De Find N2 Flip heeft in totaal drie camera’s. Een dubbele camera aan de achterkant die bestaat uit een 50MP hoofdlens en een 8MP groothoeklens, en een 32MP selfie-camera. De smartphone draait op Android 13 met de Oppo ColorOS-schil.

Oppo gaat met de Find N2 Flip de concurrentie aan met de Samsung Galaxy Z Flip 4 en de Motorola Razr 2022.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.